Fish tacosens vara eller icke vara hänger på hur krispig fisken blir. Man kan alltid fuska och använda panko, men jag tycker personligen att det blir en fusion av tex-mex och asiatiska smaker som inte riktigt går ihop. Därför brukar jag använda en modifierad version av mitt recept för fish & chips för fisken till min fish tacos.
Ett annat superlätt tips för att öka krispigheten i dina fish tacos är att krossa tortillas/nachos och strö över innehållet i tacosen.
Välj tillbehör enligt dina smakpreferenser. Några exempel är tärnad gurka, majs, riven ost och krossade nachos (vem säger nej till extra crisp?)
Pico de gallo blir bara godare till nästa dag, om det förvaras i kylen.
Guacamolen får en brun yta ganska fort, men kan absolut ätas nästa dag.
Den friterade fisken förlorar sin krispigheten när den kallnar, men jag brukar låta frityroljan ligga kvar i kastrullen till nästa dag, och återanvända den för att värma upp fisken så den blir lika krispig igen. Vid uppvärmning bör oljans temeperatur hållas lite lägre så att fisken som legat i kylen hinner värmas upp till 100% utan att ytan börjar bli bränd.